Fondswervingstraining

Vandaag hebben we voor het eerst een deel van onze medetrainees ontmoet. Tijdens de eerste fondswervringstraining in Amstelveen hebben we niet alleen gewerkt aan ons sponsorplan maar hebben we ook met andere toekomstige trainees gepraat. In het totaal waren er negen trainees die ook deelnemen aan reis B. De sfeer in de groep was gezellig en ontspannen.

Samen met de andere trainees hebben wij een pitch voorbereid. Een pitch is een soort presentatie waarin je in minder dan een minuut je idee of motivatie kan uitleggen, deze kun je je goed voorbereiden voor als je een mogelijke sponsor tegen het lijf loopt.

We kregen les van de IJsbrekers, dit is een groep enthousiaste acteurs die mensen les geven in communicatie en presentatie. In groepjes van 9 à 10 trainees brainstormde we over onze ideeën voor sponsoring en werkte we aan onze pitch. Samen met de IJsbrekers hebben wij onze persoonlijke pitch geperfectioneerd.

Aan het einde van de dag presenteerde Caroline haar pitch voor alle aanwezige trainees, coaches en ouders. Met deze presentaties kwam er een einde aan een gezellige dag waarin we meer te weten zijn gekomen over ons avontuur en de weg die we gaan bewandelen in aanloop naar deze geweldige ervaring.